Prepararea prăjiturilor din aluat nedospit afânat prin metodă mecanică
Nu ești înscris la acest curs
205 teme și materiale
13 materiale video
Disponibil în română și rusă
Certificat de absolvire
Prezentarea disciplinei
1.Tehnologia preparării prăjiturilor din semifabricat de pandișpan
2.Semipreparate (blaturi) din aluat de pandișpan
3.Sortimente de prăjituri din aluat de pandișpan
5.Prepararea semipraparatului de pandișpan pentru prăjituri
6.Sortimente de prăjituri din aluat de pandișpan
7.Sortimentul și caracteristica prăjiturilor din aluat foietaj
9.Defecte la prepararea aluatului și prăjiturilor din aluat foitaj
10.Prepararea prăjiturilor din foitaj
11.Sortimentul prăjiturilor din aluat opărit
12.Defecte la prepararea aluatului și prăjiturilor din aluat opărit
13.Prepararea prăjiturilor din aluat opărit
17.Procesul tehnologic de preparare a prăjiturilor din aluat de bezea
18.Procesul tehnologic de preparare a semipreparatul din aluat de bezea
19.Sortimente de prăjituri din aluat de bezea
20.Procesul tehnologic de preparare a prăjiturilor din firimituri
21.Semipreparat din firimituri
22.Sortimente de prăjituri din firimituri
23.Prepararea prăjiturilor din fărămituri
24.Procesul tehnologic de preparare a prăjiturilor din aluat de migdale
Conținut Curs
Conținutul educațional inclus în curs corespunde curriculei programelor de studii din învățământul profesional tehnic dual, fiind validat de întreprinderile sectorului privat.